dimecres, 5 de desembre del 2012

Fira de Nadal / Chirstmas Market

Ja fa dies que anem de bòlit ultimant els preparatius de la fireta de Nadal i ja comença a tenir cara i ulls!! Es tracta d'un espai on podreu veure el que Petit Moix i altres artesans fem i, si voleu, fer algunes compres per aquestes festes! Tot amanit amb una mica de beguda i pica-pica i alguna sorpresa més!

Aquí teniu la convocatòria oficial. Espero que pogueu venir a compartir alguna d'aquestes tardes amb nosaltres!

These days we are very busy preparing the Christmas Market and finally is almost done!! It's a space where you could see what Petit Moix and other crafters do and if you want, do some shopping for Christmas! All with a little bit of drinks and snacks and some other surprises!

Here you are the official announcement. I hope you can come to share some of these evenings with us!
  

Hola a tothom!
 Per aquestes festes hem organitzat una petita fira nadalenca on trobareu un ampli repertori de productes artesans per regalar a tota la família: 
ceràmica
 joieria en esmalts
 dolços
 llibres i il·lustracions
 i artesania tèxtil
Aquí podeu fer un cop d'ull a tot plegat:


Mentre mireu, regireu i parleu amb el personal, podreu pendre un te o un got de vi per gentilesa de la casa, assaborir alguns dolços i sortir al carrer a respirar l'aire pur de Vallcarca.

Obrirem les portes del nostre taller les tardes dels dies 131420 i 21de 17h a 21h.
L'adreça és: carrer de Sant Eudald, 52, baixos.
S'hi pot arribar amb metro (L3 Vallcarca, sortida Avinguda de Vallcarca) o en autobús (el 87 -parada Mora d'Ebre amb Sant Eudald- o bé el  92 i el 28 -parada Mare de Déu del Coll amb Flandes).
Us agrairem que feu difusió d'aquest missatge i que vingueu a visitar-nos!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada